Thursday, 19 July 2012

Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak

Assalamualaikum


Selamat menyambut bulan ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua. sama-sama lah kita mengambil peluang di bulan yang mulia ini untuk melipat gandakan pahala kita!


pinjam kat google .ecece..


ok. selamat berpuasa korang! pesanan untuk semua terutama untuk diri sendiri : jangan membazir!!!


p/s : raya tahun ni raya kat miri lagi.yeayyyy!!!ehehe...

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

Monday, 11 June 2012

:::my sister's engagement:::



last april...balek miri jap...tapi rasa balek dalam almost 2 weeks la jugak... going back for good...ehe...my beloved sister's engagement..alhamdulillah semua berjalan lancar. semoga pertunangan diaorang akan berakhir dengan pernikahan..amin...meh layan gambar...ye ..ye....kita tau la benda ni da expired...saje je post kat sini buat kenang-kenangan...ehe...dasarr!!!!


kamu2 yang terasa nak kawen, nak tunang...eden doakan semoga majlis korang berjalan lancar. buatla semua nya dengan penuh ikhlas da bukan nak menunjuk! satu g..tamo2 gaduh2 ngan family...biasala kita tak boleh puaskan hati semua orang tapi jangan sampai ada gaduh2, masam2 muka plak ek...ehe...


adiks den

adik den n bakal adik ipaq den




baby yang berjaya diculik untuk menunjukkan sifat keibuan yang tinggi.wek!!

some said we look alike when i was a little gurl.ooyeahh...mama miss u baby ena T_T


terima kasih kerana singgah.datang lagi.

LONELINESS

If you are afraid of loneliness, do not marry.-Anton Chekhov


ehe...cam sadis je...malam2 cam ni...sunyi plak bila en somi a.k.a en kasih sayang keje...bila keje sendiri gini la...cuti ikut suka..keje tak kira masa...


tapi bila dia ada kat umah rasa len plak...mulala remote astro dia sorang yang pegang...erghhh...nak tengok ulangan cite filipino pun tak leh...ehehehe....


anyway...semoga hari sunyi akan cepat berlalu dan urusan en kasih sayang akan dipermudahkan..amin... bolehlaa g shopping2, jalan2, dating2 ...yeayyyy.....


tapi kan lagi sunyi bila blom ada anak ni...semoga usaha kami untuk mendapatkan zuriat berjalan lancar....amin....hehehe....kalau jadi next year nak g bandung...tapi kalau ditakdirkan sarat masa tu...kalaula kan....amin...pun tak kisah tak g bandung pun takpe janji dapat baby...ehehe....amin ya rabal alamin..


semoga hari muram hidup kami cepat berlalu. nak cuti banyak2.nak jalan2. nak shoppink2...nak duit banyak2.nak baby banyak2.....ehe...gedix sat voleyyy??? wek :p

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

Thursday, 7 June 2012

dahil may isang ikaw

woottt..woott....sekarang layan cite philipines laaa...


dahil may isang ikaw...layan oo cite ni lagi pun pelakon dia best sangat....


presenting ( drumroll plissss T_T)....Jericho Rosales (Miguel) and Kristine Hermosa (Ella)


suka sangat dorang nih sampai berharap diaorang akan kawen in real life tapi tak pun..Kristine da kawen ar...da ada anak pun...tapi hubby Kristine ni pun hensem gak...ahaks...


diaorang ni serasi sangat kalau belakon sekali..ala2 kajol ngan shahrukh khan gitulaa...kalau kat malaysia sape ek... memey ngan norman hakim barangkali kah kah kahhhhh......wek :p


cite ni tengah main kat astro bella 133 pukul 3 petang dengan nama DESTINED HEARTS..ulangan pukul 8 malam n 12 tengah malam. kalau tak layan astro bella pun tak pe leh tengok online kat sini http://dahilmayisangikaw.blogspot.com/


tapi cite ni panjang 105 episodes..ehehe...tapi kalau tengok sinopsis Miguel ngan Ella akan kawen...wee seronoknyer...ahhaa....


selamat menonton! 


p/s : sukanye kat Jericho Rosales..hensem...ehe 


facebook jericho :https://www.facebook.com/JerichoRosalesOfficial

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

Wednesday, 6 June 2012

1 hari 1 resepi


assalamualaikum


ehemm..yeayy...finally...


da berjaya memiliki  1 hari 1 resepi .365 resepi istimewa Chef Hanieliza. bought last saturday kat MPH jusco semban 2...tQ en kasih sayang!!!



arap2 pas ni bertambah rajinla masak ek...yeayyy

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...