Thursday, 23 June 2011

::aku teringin nk hack blog::



MR BEN ASHAARI




since incik ben ashaari wat segmen 'TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG!'


aku pon teringin la.....




aku teringin nak hack blog seseorg...ngahahahahaaaa (gelak jahat jap)


siapa?? siapa??? siapa???? org itewwww adalahhhhhhhhhh


yg lain tak bukan org itu adalaaaaa  fynn jamal


sebab aku minat dia...aku baru je minat dia tp semua page pasal dia aku da jengah...heee...kantoi......dia sgt sempoi~~~~


heee...blog dia sgt simple, black and white je...tp pengisian dia best sebb semua berunsurkn puisi..


x mcm aku bahasa pasarrrr..heee...tp xpe..that's me...aku bukan org sastera!!


tapi aku x pandai nk hack2 pon..hack2 bukan keje aku la...so jgn risau ye followers fynn jamal... hanya angan2 di kala suka2 bukan kerana membenci tapi kerana kagum dengan bakat yang ada....semoga fynn jamal sukses selalu...luv ur voice~~~


okiess..da di da di da di duuuuuuuuuuu.........


teringin nk hack blog org jugak???? klik di SINI!!!




terima kasih kerana singgah.datang lagi.

0 .:sweetcomments:.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...