Thursday, 23 June 2011

apa yang wajib ada dalam beg korang??

kita main share2 nak????


jom share ape yang wajib ada dlm beg korang!!



x penah miss walau dimana anda berada...heksss~~

lets see mine.....




  • purse/ hp/ kunci kereta- mmg sgt2 wajib la kn
  • lip gloss/ eyeliner/blusher n yg plg pnting bedak miyami ku...hahaaa i pkai miyami je nokk..
  • contact lenses case/ saline water/ eye drop - sgt penting sbb agak slalu sakit mata
  • panadol & minyak cap kapak - sbb slalu sakit mata so selalu la pening2 lalat
  • minyak wangi/ tissue/stoking -x tahan sejuk dan bau busuk...rs semua org pon x thn bau busuk kot...hahahaaaa
  • last but not least sticky note/pen/hand wash & shopping beg yg boleh lipat super duper kecik (dpt ms beli yogurt drink bliss 3 botol) - lgpun aku sokong no plastic bag campaign!!
  • empphh....lupa nk mention 'brg2' dlman pon ada tp xyah tnjuk kot kn...huhu...

jom intai beg aku plak...

beg biasa je nyahhhh...xde brand pon...tp me like sbb besar, ringan, berquality dan tahan lama..tQ en kaseh syg...





biasa2 aje...lets start sharing now!!!! 


da di da di da di duuuuuuu~~~

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

4 .:sweetcomments:.:

rara pinkmafia said...

wow besh nya kalau share ni.nk buat jugak lah.

gurl kalau beg takde bedak mmg tak sah kan.

hunnyApis said...

hihi..sila2...share wats in ur bag too..:)

sHay82 said...

sama brand la face powder kita...heheh..nampak gaya, beg kmk kosong gik dr beg ktk..beg kmk yg byk nya, wet-tissue (budak), handkerchief (budak), sanitizer (budak), patung kecik, keta kecik(budak)..barang kmk?..kureng..sbb ya perlu beg besar..

hunnyApis said...

wahhh..smua brg adik2 cina jak byk...brg kmk nang dr dolok sntiasa byk...sumtime suruh myhubby angkat sbb berat..huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...