Friday, 10 June 2011

jom pakai P1 Wimax 4G!!

weee..haluuuuuuu~~


aku tau kewujudan blog ni mmg da lm tp skrg je bru terniat nk wat...da brapa bulan duk tanam anggur kat umah


mmg busan glerrrr...nk online kene g opis en kaseh syg.. x pon tnggu dia balek mlm anta broadband umobile dia yg cumil tu...mn syok..


end up en kaseh syg subscribekn P1 Wimax 4G utk aku kat umah...dia ckp xdela honey bosan sgt kalau abg g keje..heee..tQ yunk!!! yela..dia subscribe astro mustika pon x jln..bosan gak..astro ni cite ulang2..hampeh tollll...tp nm pon siaran berbayar cm tu la jadahnyerrr...


ok..cite pasal P1 Wimax ni..utk aku la..blh thn gak laju..mybe 4G kot..aku pon x tau ape beza 4G ngn 3G..pkai je la..en kaseh syg x nak psg streamyx..susah..lg2 ada fixed line...BAHAYA!!


kelebihan P1 Wimax yg aku pkai ni..dia bole wifi skali..kalau aku mls nk ngadap notebuk yg cumil ni aku leh online guna henpon...pastu..kat area umah aku ni..line dia mmg xde problem..penoh je...so aku suka ar... guna brodben digi..slow nk mamp** ish2..rs geram plak...so bertukarla ke P1 Wimax..kalau nk tau urusan harga aku mmg xtau la..sbb bukan aku bayo..tp dia punyer after sales service mmg mantop..kejap2 call ok ke tak..ok kn kalau gtu..ok bah kalau koooo~~ahaksss..


ini la dia..si jntung ati..taraaaaa....








hehe..cumilknnn....besar mmg besar xleh nk bwk g mn2..xpe..ada 1 g berukben yg comel tu leh la bawak jln2~~pasal connection dia aku x sure sgt tp cek speed 100 mbps....mcm x btul je..tp mmg puas ati la...arap2 pas ni xde problem...


ok la..c u then...da di da di da di duuuuuuuu~~~

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

2 .:sweetcomments:.:

Unknown said...

coool! P1 ko guna bagus? laju?

Anonymous said...

Lepas tu, nama pun naik kat CTOS...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...