Thursday, 30 June 2011

"ninie azriena 1st giveway :kau muzik dihatiku"

weee....


da lama x join segmen blogger laen...nk try luck la...nk msuk kontest yg simple tp sweet ni...


mn tau ade rezeki...hahahaaa....lgpon bole la nk hilang rs penat berblogwalking....hee


jom intai kontest pe....

ninie azriena 1st giveaway
klik di sini untuk join~~~


syarat2 dia korang cekidout di blog ninie je la ek....


requirement dia mudah je..jd follower ninie, letakkan banner dan entri title ikut syarat2...done...


tinggal watak utama je blom...ni haaa...1@2 songs of my heart


actually muzik di hati ku dan en. suamiku a.k.a my en kaseh syg..


1.KENANGAN TERINDAH-SAMSONS


hee....lagu ms mula2 nk bercouple dlu..ahaksss...sebab lagu ni byk bg kenangan kat kami...bila denga lagu ni je teringat ms mula2 nk declare couple..heee....becoz he said "awakla kenangan terindah dalam hidup saya"...heee...(*blushing*)




2. SEDETIK LEBIH-ANUAR ZAIN


lagu nih my en. kaseh syg bagi before we getting married.kalau org tua2 ckp bertunang ni byk dugaan..trust me, it's true..tak tipu...ms tgh wat preparation nk kawen byk sgt dugaan..da la jarang jumpa..dia sebok sebab nak cuti lama..stress..tension..semua ada smpai emosi sgt terganggu dan pikir bukan2...en kaseh syg ckp.."sabar ye...ni dugaan untuk kita, kita nak buat benda baik memang byk dugaan"..sob..sob..pastu dia msg ni...


Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

ye tau..hanya lirik lagu tp sgt bermakna..smpai sekarang simpan msg ni dlm hp...hee (*blushing lagi)






ok these are the songs of our heart...so what's yours??


meh share sm2 n enter the contest..x menang xpe..janji leh sharing...


sharing is caring knnn...heeee


da di da di da di duuuuu~~~~

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

2 .:sweetcomments:.:

ninie_azriena said...

so sweettttttttttttttttttttttttt....
jeles lah camnie tau..
wat ninie rasa nak kawen awal -____-
hahahaha
tanks kak join ga ninie..
bnyk sgt kisah2 hidup kawan2 lain yg ninie dapat share dgn kawan2 melalui ga nie..
(n_n)

hunnyAPIS said...

hee..tq ninie..kawenla awal...best...haha...tp abiskn blaja dlu!!! hee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...