Monday, 27 June 2011

tempat reunion paling best yang pernah korang pergi







haluuuu...selamat ari isnin...ngeeee....


nak tanya boleh...x boleh pon nk kene boleh jugak...heeee....


tau tak kat mane tempat reunion paling best yang korang pernah pegi...aku sure korang mesti pernah g reunion kann at least reunion kelas ke, sekolah ke, kelab ke..ape2 reunion la...


bg yg tak tau reunion tu ape...


reunion ?


-berkumpul beramai-sama bersama-sama setelah sekian lama terpisah akibat kekangan masa dan kerjaya...ahaaa...bole gtu?ape2 je la...


aku ngan class mate aku ms study kat UTM dulu nk wat reunion insyaALLAH thun dpn masa cuti hari pekerja... tapi tak tau kat mane tmpat yg best..so untuk memudahkn semua org  kami telah dibahagikn tugas (actually secara sukarela) utk intai2 mn tmpt yg best mengikut kwsn masing2..tp ari ni aku nk tanya la korang tmpat yg best nk wat reunion. tp ada syarat2nye....


-mesti dalam MALAYSIA (x kisah negeri pe)
-budget (x tetap g..sebab tgh dlm process discussion tp xpe kot)
-yg pegi semua stok2 umo (27-28thun arap maklum...tua nyer aku!!!)
-kebykn da berpasangan dan ade yg ade anak2 (anak2 semua umo 5 thun ke bwh..baby baru lahir pon ade...)


so any suggestion tak nak pegi mane???!!..senang cite, murah, mudah dan sesuai untuk semua golongan masyarakat..ahaksss 


sharing is caring...share2 la tempat best yg korang penah pegi tu...eheee...


da di da di da di duuuuu~~~


masa konvo


ms first sem..gila lama gamba nih..haha






terima kasih kerana singgah.datang lagi.

3 .:sweetcomments:.:

Bui Idzra Ryn said...

ktk org sarawak kah..?kmk pernah g re-union sekali jak seumur hidup..hihihi

hunnyAPIS said...

aok...org miri..ktk tek..org cbey..hihi...kmk baruk la nk pegi tok..ya pun arap2 jd la..

hunnyAPIS said...

opps silap..bui org cney tek..cbey mcm mencarut jak..hahaa..cowi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...