Friday, 8 July 2011

attention please belia-belia semua!!!!!

assalamualaikum & salam sejahtera...

aha...nak kasi semangat n love ngan korang!!!

kali ni aku nak ajak korang...a.k.a belia2 di luar sana join satu community ni..

jangan risau community ni legal..sah dari segi undang2 MALAYSIA

kat sini...kita boleh meluahkan pendapat kita tentang mcm2 isu dan papela topik yang korang nak tau dan nak luah janji benda tu x mencetuskan isu2 yang menjatuhkan maruah diri sendiri..(phm2 je la ek!!!)

and then yang best nye...bila korang join....kalau ajak kawan2 lain boleh dapat seringgit sorang kawan.aktiviti lain yang boleh mendatangkan DUIT...jawab survey yang diaorg bagi...boleh dapat duit...brape tu ikut survey tu la brapa harga dia..ala setakat jawab beberapa soklan x sampai 2 minit leh dapat duit..apa slhnye...hahaaa....


jom2 korang...

syarat nak masuk kene ada account FACEBOOK..aku sure semuaorg ado...mudah.. dan senang..xde yuran pon!! free of casssszzz :p

and klik SINI untuk maklumat lanjut..join jangan tak join....




terima kasih kerana singgah.datang lagi.

3 .:sweetcomments:.:

QaRr JaliL said...

hehe..da join :)

http://faqarabduljalil.blogspot.com/2011/07/perkara-pelik-yang-berlaku-dalam-blog.html

i'm ezza haniza said...

uh..mcm2...

*Vivilicious* said...

thanks for info. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...