Thursday, 21 July 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER





assalamualaikum...


heee...BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER?


ye saya lah salah seorang dari blogger baru tersebut!!!


blog ni baru SEBULAN 1 MINGGU 5 HARI. check tickers kat bawah skali.TQ..current followers 393..wow nice number...ehe...tQ kawan2 yang sudi follow memfollow..heee~~


wat blog ni saje suka2 sebab tak keje. nak isi masa lapang. tapi lama2 jatuh chenta plak so memang kalau boleh hari2 kene update tak kisah la ape kadang2 lagu ke video ke tu kalau malas sangat nak taip la kan.


content dalam blog ni boleh dikatakan rojak la...macam2 ada...tapi rasa personal life setakat nak bagitau pagi tadi beli beras dekat giant ok bye tu tak de la kot melainkan ada issue disebalik beli beras tu..heee~~ kebanyakan nya isu semasa..berita terkini disertakan sekali review diri sendiri, gosip retiss...dan lain lain lagi :p


first week wat blog nih memang tak ada orang baca melainkan diri sendiri,  kawan dan sedara tu pon tak ramai tak sampai 10 kot haha..sendiri baca sendiri tulis..sampai la jumpa geng blogger. kat situ try la promote blog ajak orang singgah..macam malu pon ade sebab masa tu content blog pon agak hampeh la...hiks~~even sekarang pon tapi kurang sikit kot....mula2 dulu ajak orang, pastu orang komen..
"blog baru ye?"....


" pengantin baru blog baru..haha..."..erk...ye..tapi tak yah la gelakkan...sob sob...


lagi orang komen cam ni 


" blog baru patut la~~~macam tak best" 


hmmm...masa tu blog ni nampak sangat tak cantik, nampak serabut sangat2. masa tu kotak2 ni tak de g...puas gak la godek2 dan edit html cari blog senior2 carik tutorial2 cam ne nak cantik kan blog..alhamdulillah boleh la nak kata cantek takde la tapi more organize then before.


tapi terima kasih atas kritikan2 sebab kalau tak de orang kritik tak de la perubahan sampai bila2 syok sendiri ngan blog yang serabut nih..heee...alhamdulillah sekarang ada orang sudi singgah, komen and baca blog nih..terima kasih ye!!!!! 




arap2 kawan2 sudi2 la datang selalu ye memeriahkan blog ni...sape2 yang tak rajin nak baca paper even online paper pon boleh la baca kat sini tapi saya tak review semua la cerita penting dan yang bagi pengajaran je...


gosip artis pon banyak...cita2 nak jadi wartawan hiburan..ahahaa...boleh ka??? jangan lupa like and follow!!! tapi kalau rasa tak puas hati ngan blog ni ke bole la bagitau tapi amaran sila jangan guna BAHASA KESAT..kang kite repot kat mak kite..*mak kite cakap jangan wat jahat ngan orang*...hee terima kasih daun keladi nanti2 blogwalking lagi~~~


saya sangat suka blogwalking. sape datang blog saya dan tinggalkan jejak insyAllah saya akan balas singgahan anda...(^_^)v


korang nak join segmen ni klik SINI ek...


insyaAllah blog ini akan diperbaiki dari semasa ke semasa so more bloggers-friendly...:) ingat nak tukar background tapi tak tau yang macam mane seswai.nanti2la..hekss....


da di da di da di duuuuuu~~~

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

25 .:sweetcomments:.:

nurpiska said...

saye pon blogger br!:)

Encik JI said...

samala :D ari ahad ni bru msuk sbulan Encik Ji nye blog. hehe

Amy Syaquena said...

salam kenal SR singgah dari blog Encik Ben..

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

jom singgah sini..
http://misschubbycheek.blogspot.com/

ninie_azriena said...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

TheMuks [SCC] said...

Salam ziarah! Jumpa kat blog MTT dalam list segmen BA ;) follow youu ~

http://chiqabear.blogspot.com

CikHanis said...

hye kawan baru :P

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

hafrizzul hafiz said...

HH datang sini TERJAH
anda dari bloglist someone....
salam perkenalan...

Asyieq-iN Rkey said...

jalan2 usha2..n follow u..=)

http://angelzjourney.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-blogger-baru-jer.html

Laila Majid said...

singgah sini :)

AbiL said...

hi. salam perkenalan. singgah dari segmen Encik Ben. Happy blogging!

http://abilitusaya.blogspot.com

maszull said...

slm ziarah

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Shikin said...

hi!
terjah dari segmen BA
sambil kenal , sambil follow ( ^^)v

Lulu Caldina said...

Lulu pun blogger baru ;)

"Aku"....Nurul Azren said...

Cik Reen singgah melawat.. dari blog BA..Hepy Blogging yaaaa. sudi la melawat dan follow blog cik reen ye.. mekaceh~

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BEN
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow la blog saya plak

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

Marina said...

marina, blogger baru membacer di sini..salam perkenalan

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

eiyna zhafirah said...

snggah cni :)

Syaza Zul said...

Wah, untung gila kak ! :)

Azzah said...

singgah kenal dengan tuan belog

Zul Fattah said...

skodeng2.. terjah dri segmen yg sama..
happy blogging..done follow u

http://zulfattah.blogspot.com/

sakura_sue said...

wow..bgoss :)
http://sakurasue.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...