Wednesday, 13 July 2011

Finalis AF 9 Bermasam Muka dan Berlagak Diva?!!


ishhh..ishhh.....macam2 la diaorang nih....

pagi tadi check facebook 1st thing yang kuar adalah pasal finalis AF9 nih...tak abis2 kontroversi diaorang nih...

baru glamer sikit tapi gosip dah berbukit-bukit...ntah pape...

okies...menurut yang aku baca kat OH ARTIS...

cerita ni bermula apabila mereka menjayakan rancangan TV di Bali (waaa g Bali..jeless ai-ok straight to the point) FINA AF9 terlihat LENA berbuat 'sesuatu'..hmm...ape bondo eh wallahualam la.....

yang penting perkara sumbang- itu yang tertulis kat OH ARTIS tu..aku taip balek jer..hahaa....so korang nak tau lebih baca kat SINI ye....




ntah pape diaorang nih...belom pape macam2 cite..arap2 ape pon yang berlaku bolehla jadi pengajaran untuk korang ye..lagi2 yang teringin sangat nak jadi retissss tu...please behave well k...bagus macam mane pon kalau perangai hampeh tak ke mana beb!!!!ngeee...gud luck la untuk korang semua budak AF9.enuff of stupid controversy!

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

8 .:sweetcomments:.:

Encik JI said...

huhu. tah pape dak af ni

Salwa said...

artis sebagai idola orang ramai sepatutnya tunjukkan perangai yang baik, jadi contoh.

nuruhuda_329 said...

singgah n follow kamoo^-^

..hizamirahim.. said...

gosip ye.
:P

Dea said...

xminat glak af9 tok... :P

Miss Y and Her World said...

tak minat pun AF. tak pernah tengok AF9, so tak kenal siapa budak-budaknya. tapi yang saya tahu, memang produk keluaran AF ni terkenal dengan kontroversinya.

Seronok Ke Iklankan Diri Sendiri Dalam Facebook?
Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

amir aizat said...

biasalah artis baru nak up, mcm2 prngai keluar.huhu

hunnyAPIS said...

tu ar pasal..xpe2 pas nih takde da AF hihi...arap2 pas ni retisss baru akan dtg nih lebih matang dan professional :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...