Friday, 22 July 2011

gambar majlis perkahwinan Rini AF7





tahniah kepada RINI AF7 dan somi~~~


semoga bahagia hingga ke anak cucu cicit piut dan semuala...


ok...enjoy the fotos..:)


















suka sgt2 pelamin dia...cantek gilaaaaa...hihi... cuba tgok first foto...best giler kalau bersanding duduk gitu kan...orang renjis2 kita duduk macam taiko atas tu...haha...angan2 jela..tak pasai2 kene hempuk ngan orang tua~~ 

pape pon rini sangat2 gojes ngan pilihan baju pengantin dia...walaupon tak penah tau dia nyanyi lagu pe..tapi tau la dia pengacara game show kat astro oasis tu...dan tak penahla follow dia pon even masa af..huhuuu..

semoga rini dan joe bahagia,dan dikurniakan anak yang soleh dan solehah...amin~~


kredit to : mentari kreatif (rasa ni wedding planner diaorang kot)- memang sangat kreatif hasil kerja diaorang~~ape g pegi la terjahhhh!!!!


terima kasih kerana singgah.datang lagi.

8 .:sweetcomments:.:

farah hanim said...

wee :D
cntik2..bju die sweet

fiq. said...

rini yg ade kmbr tu ker? asben die encem woo...

Encik JI said...

sama padan.

sama cantik, sama handsome.

yg pnting, jga hbungn moga berkekalan.

jgn ikt prgai atis lain

hunnyAPIS said...

@farah: kannn...sgt sweet tapi pelamin dia pling best..hee..

@fiq: rini yang ada kembar tu rina kot...tak pon rinu...haha..tak la gurau...rina rsnyer...

@en JI : insyaAllah...doakan kebahagian sesama saudara islam :)

eva said...

dress pink dia cantekk..

Cik Baju Kurung said...

eh , die dah kawin erk ? cantiknya .... =)

dwaty said...

rini ni ada kembar kan???....

sweetnya couple ni....
jom tengok video farah af2 plak..

hyz said...

mmg gojes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...