Tuesday, 12 July 2011

hunnyAPIS@funfair

lokasi dating seterusnya : FUNFAIR, CARREFOUR RAHANG, SEREMBAN


watak utama : hunnyAPIS semestinya


inila dia laki bini perangai budak2..haha..
meh intai ape aktiviti kami



first kitaorg naek ni..haha...banyak kali gak dia pusing...haha..layan je la..
pandangan dari atas. orang da macam semut
sempat berfotogedixx lagi 

pastu g maen game.aaaa..nak patong besar
tapi ni je kami dapat..hahaaa...plus satu botol air mineral.hampeh!!!
last skali maen langgar2:tengok ar muka en kaseh syg tu, tak sabar nak langgar bini


hehe...lawak bila teringat..tapi serius best..lagi2 game maen langgar2 tu...adala parents yang bawak anak main...anak dia nangis sebab takut...yela tah pape bapak duk langgar orang ni...tanda protes- dia pon nangis...uwaaaaa.....


tapi aku rasa aku pemain berhemah macam bawak kete kat luar sentiasa mengalah ngan orang..aku punyer la ngelak nak langgar orang tapi en kaseh syg aku bila nampak je aku terus dikejarnye...pantang nampak je..siap buat bunyik g...haha...sabar je la...bila tanya nape langgar honey??? boleh dia jawab...dah tu abang nak langgar sape??ha???!! hmmm yelaaa T_T


haha...seronok gak utk first timer macam kami..kalau g genting for sure tak leh...en kaseh syg takut muntah...so maen kat funfair je la...teringat masa g genting..beli token sampai RM50 tapi tak dapat pe..dapat keychain...mug... dan tah pape brg merepek lain...haishhh...


okies...boleh pegi lagi next time..ahahahaaa...:p


p/s:maap gamba tak cantek.kami takde lagi kamera lagenda budak setan :p pakai henfon je ..(^_^)v ada kamera tp malas nak bawak...huhu~~


*kamera lagenda budak setan adalah kamera yg kasyah duk kendong ke huluq ke hiliq dalam cita tuhhh...ehe..*teringin*
terima kasih kerana singgah.datang lagi.

6 .:sweetcomments:.:

Eyka said...

sweet laa..hee:)

[sutera kasih] said...

wahhh seronoknya..dpt luang ms with org tersyg hehe aahh btl tu, kalo main game kt funfair, ssh nk dpt hadiah besar2, msti dpt brg yg ntah ape2 kan hehe tp ok la tu drpd xdpt apa2..rugi gak :P

hunnyAPIS said...

heee...sonok..leh release tension~~ :)

Still alive said...

ngeh2...jelusnye..hehe..
lme da xjejalan ng my mR RIGHT..
hehe..jom like ni..
http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/07/sweet-couple-julai_12.html

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak..

singgah dr segmen promote blog..saya dari group 4..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Roti Telur said...

so sweet...haha..

http://blogsaya-asyraf.blogspot.com/2011/07/kasih-ibu-kepada-anakkasih-anak-kepada.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...