Tuesday, 12 July 2011

hunnyAPIS@iceroom

lokasi kejadian ICEROOM Taipan, Senawang






pelakon utama a.k.a tukang bayar : my hubby




menu kami :p


dried hakka noodle
eskerem kacang..sedap sangat *thumbsup*
curry noodle
watermelon juice

ok...as u can see tu la makanan kitaorang...tp noodle dia kurengla...rasa macam magi pon ada....disebabkan dekat menu dia takde gamba so tak tau makanan tu macam mane...order pon sebab teringat mee kolok kat miri...waaa...x sabar nak balek miri....tapi eskerem dia sedap sgt sedap...jus pon pure...i likeeeee......

en kaseh sayang cakap pasni boleh datang lagi tapi try yang laen..chicken cop..ke..macam menarik sebab hanya certain makanan je ada gamba dalam menu list dia...hampeh!!! T_T

masa tengah tunggu makanan kami didatangi si comel ini...cian dia..malam2 pon kene keje jual kismis..semoga hidup mu bahagia dan sentiasa dilindungi Allah....amin~~ sedey bila teringat*kadang2 kita tak bersyukur yang kita hidup senang banding orang lain.tapi orang lain tak merungut pon..... haihhhhh*




SYUKUR ALHAMDULILLAH DENGAN KURNIAMU YA ALLAH



terima kasih kerana singgah.datang lagi.

4 .:sweetcomments:.:

GnieSyazni SSC said...

Sedapnye..hee...tengah puasa telan liur je la.. :)

i'm ezza haniza said...

rindu nak makan aiskim :(

*Vivilicious* said...

nyaman jak rupa ya eh..

hunnyAPIS said...

@gnie kang buka puasa mkn ek :p

@ezza jom2 mkn ais krim :p

@vee ..nyaman eh...tp nyaman gik mee kolok la...teringin nak mkn mee kolok...:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...