Wednesday, 13 July 2011

::jom terjah blog::



jom spread the luvs 


korang jom terjah blog my grup members.oh..by the way...grup members aku semua aweks..ehe..xtau available lagi ke tak...ahaaa...nak tau cek sendiri naaa...sini bukan ejen cari jodoh dongggg!!!


Blog : http://luckymyza.blogspot.com




header dia sangat comel, siap ada butterfly g....comel n sweet like candy..terbang kan saya ke MIRI plisss..ehe :p




Blog : http://ceriagurlz.blogspot.com




haishhh..header dia sangat comel macam tuan dia..jeles jer..blog dia pon seceria nama dia..ehe...:p




Blog : http://dizizzmalife.blogspot.com/


blog ni tak de header...blog ni simple dan tak serabut nak baca cepat je loading..i like!!!banyak informasi pasal tuan umah kat sini..yela da nama pon blog dia kan...tapi best...tQ for sharing :p




Blog : http://merahjambujingga.blogspot.com


Blog ni pon takde header image yang saya nak copy paste kat sini...tapi serius blog ni sangat kalerful rasa ceria bila singgah...siap ada lagu lagi..hihi...rasa ni blog baru kot...meh kita memeriahkan blog comel ini!!!!




Blog : http://khairunnisaatikah.blogspot.com/


header image dia x leh copy becoz dia da unable right click..but it's ok....tapi paling best one of her header image sama ngan header image aku!!!i like...leh geng nih!!heheeee....blog nih pon comel sangat macam tuan punyer kaler pink...sweet jer..one more thing dia activate ENERGY SAVING MODE...baguskan nak wat jugak laaa....:p




Blog : http://nahdatulizah.blogspot.com/


"i speak thru my finger" gud!! i like.... tapi serius image lips kat header dia sangat sexy mexy...nak gak bibir gitewww..hahaaa...blog ni pon best gak...pinky!!! tak serabut..suka singgah sini :)




Blog : http://secretoflife69.blogspot.com






ur blog is no more secret...eheeee...comel giler kan header image dia...nak patung satu boleh???nak la...nak kaler puteh tu....bekenan sangat...hekss...blog nih pon comel jugak kaler pink jugak...sweet jeee...blog ni pon tak serabut....hihi..jom singgah...




ok...bestkan my grup members...awek cun tu semua..ape g jom terjah sama mereka...yok!!!






terima kasih kerana singgah.datang lagi.

5 .:sweetcomments:.:

Ceria Gurlz said...

tq ^_^

chumel je ayt2 awak tu..hehe ^_^

Cik.Tedy said...

wooot2..huuuu..tq2 promote blog yanaa yew..suke!! suke!! suke!!! (:

jom bace n3 nie..http://secretoflife69.blogspot.com/2011/07/bukan-cinta-biasa.html

Nisa Si Gadis said...

hehe mekasih2 ^_*

http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2011/07/saya-dan-mereka.html

MFI said...

mana2 kaum adam yang single..cuba la ngorat..hehe..

hunnyAPIS said...

ehe...ngorat jangan tak ngorat...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...