Friday, 15 July 2011

Kenapa anda harus guna P1 Wimax


assalamualaikum and hello semua~~

hope all of u were just fine where ever u are...(^_^)v

nak share something...pasal P1 Wimax. before this..penah wat entri nape aku blogging dan kaitan nyer dengan P1 Wimax. check SINI



memang serius tak rugi pakai P1 Wimax...puas hati sangat2...alhamdulillah...nak download cite tu senang2 je...satu cite boleh la siap dalam 30-40 minit kalau nak download. sebab bukan premium member so take time la tapi tak la lama sangat kan...lagipun masa tengah donlod tu bukak belas2 blog tambah2 dengan blog yang pelbagai ragam tu so kira okla...aku pakai notebook je...taula kan notebook ni kapasiti dan performance dia tak la sehebat PC. so kira not bad la...

sekarang P1 Wimax ada wat promotion..

1 plan , 2 broadband, 1bill : daftar percuma sekarang


TAK RUGI!HIGHLY RECOMMENDED!TAK PERLU MENUNGGU LAMA LAGI. KLIK SINI

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

2 .:sweetcomments:.:

Encik JI said...

p1 ad limit kn. downloader tegar xsesuaila.

n bkn sume tmpt ad 4g, tu yg xbes.

tp mmg laju la gne p1, kongsi 4org pn xde efek

hunnyAPIS said...

betul2..kat miri pun tak de lagi coverage P1 ni..tu je problem dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...