Monday, 18 July 2011

:: majlis pernikahan nurul syuhada dan amir :pengacara majalah3 ::

waaa...nurul syuhada pon da kawen...tahniah2...


penah jumpa dia secara live masa jom heboh kat miri. dia sangat cantek macam barbie doll.maybe plus the make up effect tapi memang dia sangat2 gojes...dan tak sombong!!! (ok..enuff rasanye tak yah cite kot..ramai je orang jumpa retis tak kecoh cam kau!!!ahhh...pedulik ape aku~~ape de hal blog aku...aku nak gak cite*monolog dalaman* - maaf di atas selingan tersebut :p)


congrats to nurul syuhada dan amir.semoga bahagia selama-lamanya.*aku juga mahu begitu...heks :p*











SEMOGA MAHLIGAI YANG DIBINA BERKEKALAN HENDAKNYA DAN DIKURNIAKAN ANAK YANG SOLEH DAN SOLEHAH.AMIN


kredit to OH BULAN
terima kasih kerana singgah.datang lagi.

1 .:sweetcomments:.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...