Saturday, 2 July 2011

::mari mengkaji blog::



serious gler muka wat blog..heee...


ngeee....seram je tajuk...


2-3 ari ni x byk post..kalau ade pon, post yg dr sumber2 tertentu...x pon lagu2 je....


sebab....


aku sebok godek2 blog aku ni...huhu...x byk pon perubahan...tp i likeee~~~


cntoh2...blog ni da nmpak besar dr sebelom ni...kalau x secoek je a.k.a kecik jee...


pastu2..tmbh2 border, wat pagelist, mcm mane nak wat pagelist ade dlm box..mcm2la....heee...barula tau cm ne nk cntek kan quote lam entri....


org laen maybe da lama tau...aku baru je tau cm ne nak wat..hihi..biasalaaa...sy budak baru blaja...tu pon puas gak cari website yg bg tutorial yg betul2 paham...bukan 1 -2 website rsnyer da lebih 10 website aku bukak nk blaja selok belok edit blog...well mmg nmpak biase...tp aku mmg suka kaler2 ribena ni..simple mimple jerrr...hahaaaa......wat is mimple though??? 


sape2 yg ade ilmu nk share2 tu amat2 di alu2 kan...suka sgt bila ada org sudi kongsi ilmu..tQ very much


da di da di da di duuuuuuu~~~~


Buah cempedak di luar pagar,
Ambil galah toloh jolokkan,
Saya budak baru belajar,
Kalau salah tolong tunjukkan.



terima kasih kerana singgah.datang lagi.

2 .:sweetcomments:.:

nurpiska said...

saye juga baru belajar:)

hunnyAPIS said...

meh kita blaja sm2 meh...heee:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...