Friday, 8 July 2011

::PORT SHOPPING SUPER DUPER MURAH::

meh nak share....


org tua2 cakap isteri yang baik adalah isteri yang pandai jimatkan duit suami....ehe...tu org2 tua ckp la...


okies...tak nak pjg2 cerita aku nak share port2 murah yang boleh korang shopping, beli brg, booking hotel nak cuti2 ke...mcm2la...dengan hanya satu klik je korang boleh jimat byk!!!


serius tak tipu....aku tau mmg ada yang tau pasal benda2 murah ni tapi wat bodo je...huh rugi la kamu!!wek2 :p


ok port 1


GROUPON 






mmg mudah dan murah sampai discount hampir 90%. ok..yg ni best bercuti dan stay kat SURIA CHERATING BEACH RESORT 2 HARI 1 MALAM untuk 2 orang plus buffet breakfast untuk 2 org hanya RM 120...bestknnn....deal laen tgok sendiri la ye!!!






ok port 2


WEBUY.COM.MY




yg ni pon best... penah try inbuilding slide tak????ala yg kat Empire Subang Gallery tu...LEX SIDE RIDE nak try hanya RM6 je harga asal RM17 jimat RM 11...byk lagi deal lain la...mmg syok!!!








ok port 3 


GROUPEGO





best deal ari nih...beli kupon MAHANI MOLEQUE RM50 dengan harga RM25...wahhhh!!!jimat RM25....brg2 dari MAHANI MOLEQUE ni mmg sgt2 cantek dan comel!!!




ok port 4 


STREETDEAL


ok ni port last, tawaran dia agak menarik. ada satu deal tu discount 83 %.wat rawatan spa rambot + cuci+blow dry menggunakan L'oreal...dengan hanya RM29 kat M9 Saloon Kota Damansara.harga asal RM 180.byk gler jimat nokssss!!!





bestkann....korang daftar je...FREE JE...sign in guna FACEBOOK pon boleh!!! lagi sonang....pastu invite kawan2 tak rugi uollls :p

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

0 .:sweetcomments:.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...