Sunday, 24 July 2011

puas hati aku!!!

hee..assalamualaikum~~~






dua hari ni tak wat post pape pon. duk edit blog lagi...


again??? ya...ini adalah kali kedua blog ini di edit secara besar-besaran selepas sebulan lebey kelahirannya...hiks...


background bunge2 sudaa tiada...PUAS HATI AKU!! sebab kadang2 tgok cm serabut pon ade.tapi missed the flowers oredi..haippp!!!ishhh...bila da takde baru rindu...masa depan mata serabutla tak sabar nak tukar la....haikkk...tapi background nih biase je...ingat nak wat putih je...tapi cam dull plak...hee...


ok aku tau background ni biase je yang penting me like like likeeeee....(~_*)v


ehem...nak bagitau...aku da pandai wat banner sendiri...hiks...tak cantek pon...biasa jer...simple jek...


first time wat...takpe2 sekarang da tau taktik dia..t la aku wat yang extrabaganza lagi ek...heeee~~


thankiu sangat2 kepada yang singgah.sori takde entry best tapi keep on singgah ye...kang aku singgah balek...insyaAllah...


p/s : jom exchange banner jom...drop kan url banner korang kat sini t aku terjah blog korang...


ok time for me to do my blogwalking session...c u there!!!!!


missed u.balek cepat!!!




terima kasih kerana singgah.datang lagi.

10 .:sweetcomments:.:

Siti Safiyyah said...

dulu blog ss pon putih.. tapi ss ade selitkan sikit kaler hijau sebab ss suka hijau.. hehe.. cadangan ss, kalo nak buat background post putih, font entri biarlah kaler hitam ya. kalau kelabu macam tak berapa nampak.. hehe

hunnyAPIS said...

ok sis ss tQ bg feedback.t kita ubah ek...

Encik JI said...

wah. da start da ek. hehe. berjaya jugak cik hunnyapis . :D

banner xde lg, nnt kite exchange ek. bile dah buat. ok x? haha

hunnyAPIS said...

@en Ji bole2..no hal la..cepat2 buat..heksss :p

amnie azmira said...

saya header sendiri pon xreti wat..apetah banner..trok bebebor ^^

Zul Fattah said...

haha..pakai jew.. header macam mana pun..yg penting sesuai dengan tema blog.. lagi satu content blog kena mantop.. baru org datang baca..hehe..just sharing k..

sekamar rindu said...

salam..

saya sungguh teruja melihat blog ni..

header yg sangat2 cantik..

ct N honey said...

ok gak,sejuk mata memandang..

Asyieq-iN Rkey said...

putih...erk eskrem sedappp...

hunnyAPIS said...

@asyieq-in tu bukan eskrem yunk..tu muffin...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...