Friday, 29 July 2011

Segmen Sepit :Aku Suka Kau





yeayyy..seperti biasa...nak join GA ni memang salah satu aktiviti faveret aku la kannn..ahhaa


syarat2 korang tengok sendiri kat SINI la ye~~~


ok syarat utama kena letak gambar orang yang kita suka...


yang aku sukewwww??op kos lewwww...ok enuff of ayat gedik mengada-ngada nanti tak pasal-pasal termasuk dalam golongan dalam video nih (jangan risau tiada link mintak 20sen melainkan ditulis terang-terangan sebagai iklan.ahakss)


orang yang saya suka sangat2 sekarang ni harusla..EN KASEH SAYANG SAYA. MR APIS.


muka cover nebes sebelom nikah..hee


nama : MOHD HAFEZ BIN NOORAZLAN


ic : tak yah tau la...


status : bukan single..milik yang satu HUNNYAPIS..ehee..


nape suka dia : suka sebab dia my hubby, my bestfren, my teman suka duka, my teman gaduh pasal politik, isu semasa dan segala isu kat dunia nih..dan selalunya saya yang akan menang..yeayyy!!!


he is my penasihat, my only famili here..saya sebatang kara di semenanjung ini...sobs sobss...kenal da 5 tahun.. kawen baru nak masuk 5 bulan..lagi 2 minggu 5 bulan la...


suka dia sebab dia hormat famili and parents saya.wajibla kan kalau nak kawen ngan anak diaorang..ehheee...
penyayang..bertanggungjawab (ok tu standard lelaki yang patut dijadikan somi la kan..sekarang baru lagi kawen, arap-arap sampai bila2 la hendaknyer...amin) tak romantik but realistik - romantik tanpa diduga je..jeng jeng jeng tiba2 je~~ hahaa...tu je la kot tak mau cite lebih-lebih sebab nak bagi exclusive feeling ckit..hahahaa tak mau la cite semua kat orangkann....semua orang ada kisah cinta masing-masing pe..heheee


ok..by the way, pasal blog sepit-sepit nih...hmmmm...saya suka ..saya sukaaa....saya pon curik banner dia untuk dipromote di atas...boleh kan cik sepit sana sini..ahakss....


ok..suda penat saya membebel..


nak kena tag sape nih...tag my dalings here laa~~






korang pun join sekali ye!!gud luck~~~


terima kasih kerana singgah.datang lagi.

3 .:sweetcomments:.:

milo said...

hihii sweet gilerrr..gatal nak kawin jugak dah ni. haha :P

cik pip said...

wah..sangat sweet tersweet oo..hehe..thanx join ye :)
trimas tw exchnge banner..saya amik kamu pye gak ye :)saya akan update :P
whee~~**pjg pulak bebel..:)

Manismadu84 said...

huhuhu...awak...nak join gak tapi tak da masa nak wat...nape lah bz sangat sekarang nie...bulan pose pon bz..bz..nak wat nguano kan...anyway selamat maju jaya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...