Tuesday, 19 July 2011

simpati saya untuk mereka : ASHRAF TAK LEH JADI ALEESHA





aleesha farhana : sedap gak nama nih...maksud dia tak tau la ape...


mesti korang da boleh agak kan aku nak cite ape nih... ari ni front cover untuk kosmo and metro semua pasal ni..


MOHD ASHRAF HAFIZ ABD AZIZ vs ALEESHA FARHANA ABD AZIZ


minta maaf sangat2 takde niat nak aibkan sape2


cian kat family dia...mesti da glamer kejap kat Kuala Terengganu tu...


aku tak mo cite nape dia nak tukar nama dan jantina dia...aku tak tau pun nape dia jadi gitu dan aku tak kenal pon dia..baru tau cite ni melalui newspaper je. aku cuma nak expresskan my sympathy - semoga seluruh keluarga dan en mohd ashraf hafiz TABAH dan SABAR dengan dugaan ni..aku bukan nak condemn sape2 dan aku tak paham pon perasaan diaorang tapi harap lepas ni mohd ashraf hafiz pikirla masak2 sebelum buat satu2 keputusan.:) gud luck to you in future. 


kesian jugak kat dia mungkin dia pon tak nak dilahirkan dengan naluri gitu. tapi kita ada sumber yang paling agung untuk kita menyedarkan diri dari nafsu yang menyesatkan iaitu ALQURAN. ye cakap memang senang sebab tu tak nak cakap lebih cuma mendoakan yang baik2 je untuk mereka dan keluarga mereka. selagi bernyawa ruang menuju jalan lurus itu terbuka luas. semoga aku pon sentiasa disedarkan dari kemungkaran. WALLAHUALAM.

pikir sebelum bertindak. yang haram tetap haram. (^_^)v

رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنْتَ الْوَهَّابُ

Maksudnya : "Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau memesongkan hati kami sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami limpah rahmat dari sisiMu; sesungguhnya Engkau jualah Tuhan Yang melimpah-limpah pemberianNya"(A-li 'Imran : 8) - sumber: http://www.e-mosques

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

3 .:sweetcomments:.:

nurpiska said...

saye pon simpati dengan beliau..

hargailah anugerah dr Allah..

halila Ibrahim said...

tak tau la nak kata... tapi tu la penting IMAN..

ezzu said...

memg lh simpati....tp haram tetap haram..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...