Wednesday, 6 July 2011

TRANSFORMERS DARK OF THE MOON

korang da tengok transformers yang baru ni??






TRANSFORMERS-DARK OF THE MOON


wehuuuuu....aku daaaa....


ape yg aku leh cakap.....


 TERBAEK!!!!!!


::thumbs up::


aku memg follow muvee ni dr yg lepas2...ms nak tgok yg baru ni ada org ckp...xyah tgokla..bosan...


hmmm....xpe2..aku nak tgok jugak.....nak g sabtu ahad wayang full...g ari isnin lepas...huhu...full jugak nasib ada seat...fuh!!!


lambat sikit masuk sbb tunggu en kaseh syg queue beli popcorn...serius ramai org!!!


ok part yg dtunggu2..it's muvee time!!!


serius suka cite nih!!!mcm2 ada....lawak dan unsur suspen dia...aku yg tgok bwh ni da geram2 sbb takut bumble bee kene belasah...bumble bee sgt2 chomel ok....bumble bee sedey pon aku leh sedey skali...wawa.....part robot2 ni lawan2kn..rs nak masuk dlm wayang nk bg sokongan kt optimus prime tu  belasah si sentinel tu cukup2...wah... (maap sy tgok yg bukan 3D ya..hekss) ..kalau tgok 3D ni..kompem jerit2 nih...hahaaaaaa....untuk guys...awek yg ganti MEGAN FOX tu mmg sgt cun dan hot dari Megan Fox!!!!ehe...




alamak aku terlebey sudaaaa...ape2 korang layan ar sendiri...BEST!! (untuk aku la tak tau la org len kannnnn)


meh tgok trailer dia :





terima kasih kerana singgah.datang lagi.

1 .:sweetcomments:.:

Miziey said...

the best in its series.. puas hati dan berbaloi utk ditonton.. best!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...