Saturday, 9 July 2011

::TREASURE HUNT A.K.A CARI HARTA KARUN::



korang mesti da biasa dengan treasure hunt atau cari harta karun ni kan....


da lama tak join...penah join masa sekolah dulu..tu pon sekolah yang anjurkan...


memang penat tapi seronok!!missed my school day...(da tinggal sekolah hampir 10 thun lo-tua sudaaa ni)


Berita Harian ada anjurkan satu Treasure Hunt 






baru2 ni join tp tak siap pon sebab tak dapat nak baca soklan...maybe sebab pakai notebook soklan dia terlindung ngn kotak hitam konon ipad tu..hmmm xpe2 t nak cuba lagi kat pc opis plak....x nmpak lgsung soklan dia :(






tapi hadiah dia sgt menarik























cara nak join memang senang...jangan risau...arahan disediakan























korang kene tembak ball ni dulu untuk dapat petunjuk so senang la korang jawap soklan dia...




































so pe lagi...join la sekarang...klik SINI....
terima kasih kerana singgah.datang lagi.

0 .:sweetcomments:.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...