Tuesday, 19 July 2011

Yasmin Hani Bakal Kahwini Bekas Suami Ida Nerina, Shahrin




Tadi tengah jalan-jalan carik idea, heee...jumpa sumthing...yeayyyy YASMIN HANI nak kawen oiii...


eee...eksaited jap...dulu minat gak dia tapi pas dia macam menyepi aku pon menyepikan diri dari minat...ahakss...(minat cara dia mengacara dan berlakon je...tak salah kan...hiks...)

Yasmin Hani mengaku akan menamatkan zaman bujangnyer dengan Shahrin a.k.a ex hubby Ida Nerina uollss...hee (gedix seyyy)

diaorang bakal bernikah pada penghujung Oktober tahun ini dan akan mengadakan majlis secara KECIL- KECILAN di Duchess Place, Jalan Ampang (about 3 months to go)


“Saya hanya ingin melakukan yang wajib sahaja, majlis pernikahan dan perkahwinan akan diadakan pada hari yang sama di Duchess Place, Jalan Ampang,” kata Yasmin Hani kepada rakan media, Mstar.

meh nak tunjuk sikit DUCHESS PLACE tu macam mane






cantek kannnn....kalau nak wat garden wedding ke boleh la wat kat sini. night wedding ke...sejuk dan romantik gitu~~~

TAHNIAH IN ADVANCE TO YASMIN AND FUTURE HUBBY.SEMOGA MAJLIS BERJALAN LANCAR DAN AKAN BAHAGIA SELAMANYA.AMIN

nak tengok diaorang bawah ni kawen. mesti sangat comel..hee



kredit : OHBULAN


terima kasih kerana singgah.datang lagi.

2 .:sweetcomments:.:

merahitujambu said...

comel jee scha dgn awal....hani dh nk kawin???

amir aizat said...

alamak knp bekas yg diambil? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...