Tuesday, 9 August 2011

BAPA KEPARAT JADIKAN ANAK HAMBA SUNTIK DADAHgambar hiasan dari bang google


JOHOR BAHRU: Seorang kanak-kanak diperlakukan seperti hamba oleh bapa kandung apabila ditugaskan menyuntik dadah ke tubuh orang tuanya itu ketika gian dan jika gagal berbuat demikian, kanak-kanak berkenaan bukan saja dimaki-hamun, malah dipukul lelaki terbabit.

Selain kerap dipukul jika enggan mematuhi arahan, kanak-kanak tujuh tahun itu tidak bersekolah sebaliknya menjaga lelaki berusia 40-an terbabit termasuk memasukkan dadah ke badan untuk melepaskan gian.


Kanak-kanak lelaki itu dikatakan mahir menggunakan jarum dan dikhuatiri mengikut jejak bapanya yang menjadi penagih dadah tegar.

Perkara itu dibongkar pengurus pusat perlindungan golongan kurang bernasib baik, Rumah Sinar Sofia, Ari Rahayu Rahmat, 41, yang menyifatkan kelakuan penagih terbabit amat melampau dan membawa pengaruh buruk kepada anaknya.

Menurut Rahayu, tindakan lelaki terbabit memberi tekanan mental kepada kanak-kanak itu yang juga anak sulung penagih dadah terbabit bersama pasangannya.

berita selanjutnya baca di harian metro naaaa....


gerammmm nih...nape la bapak dia tergamak buat anak dia jadi macam tu. eee...bangang punyer orang tua... ish...tak pasal2 aku ngamuk pagi2 nih...hmmm...jahatla...cian anak tu...bagi kat aku pon tak pe...hisshhhh...

tu la nak sangat pekena dadah tuuuuu...rosak segala akal pikiran...ada ke patut!!!! eee...amek kau biar kena tahan kat seumur hidup...huh... 

arap2 si anak tak jadi macam bapaknye....:(

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

4 .:sweetcomments:.:

hyz said...

bangang punya bapak...

Anonymous said...

gila addict!!
kesian dia punya anak maa..

AIDA AHMAD ♥ said...

kesiann anakk diaa . bodohhh seyhh ayahh die ! grr .

AIDA AHMAD ♥ said...

kesiann anakk diaa . bodohhh seyhh ayahh die ! grr .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...