Friday, 5 August 2011

check : SENARAI HOTEL & RESORT YANG MENDAPAT SIJIL HALAL MALAYSIA (JAKIM)

assalamualaikum...


ehe...seronoknye nak balek miri, satu famili da plan ramai2 nak buka puasa kat IMPERIAL HOTEL,MIRI


da book untuk 7 orang...book on 29th August...so sape2 yang nak g makan sana..kalau jumpa aku sila2 la tego ek!!!


jom tengok pakej dia..giler murahh!!!





see nett 40.60/person according to the person yang aku pegi wat booking hari tu la...kalau aku salah info, so salah dia la bagi info salah...heksss. fyi- pegi 7 free sorang so bayar untuk 6 orang jess!!!


ok jangan risau aku da check kat website jakim hotel2 yang diberi sijil halal..imperial hotel salah satu daripadanya....so yippie leh pegi!!!eheeee


korang nak check kat SINI  ye....sori listnye panjang sgt...tak leh nak tepek kat sini..huahuahuaaaa~~~tak pon korang klik kat bawah ni!


SENARAI HOTEL & RESORT YANG MENDAPAT SIJIL HALAL MALAYSIA (JAKIM)

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

3 .:sweetcomments:.:

Afuan Shah said...

kelass kau jah..berbuke di hotell..ingat2 la meks disini..heheheh
maen2 ja...

elakkan makanan shubhah bagi mendpat daging yang tak menghalang masuk syurga..wallah hualam :)

hunnyAPIS said...

@Afuan Shah

ehe...mestila meks..ahaa...biase2 je..sekali sekala mkn ngn famili kann...

anyway tq for the peringatan..akn sentiasa tersemat dikolbuku :)

dwaty said...

thanx 4 the info...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...