Saturday, 13 August 2011

hatiku tiada di sini!!!

assalamualaikum...





semenjak bulan pose nih blog nih macam tak terlayan...


sibuk sibuk sibuk!!!


dah la takat suri rumah je...takde keje pon tapi tahla... sibuk tolong bapak mentua aku prepare nak niaga petang2 ., sibuk pikir nak masak ape untuk berbuka, sibuk mencari resipi, sibuk masak, sibuk kemas umah, sibuk shopping, sibuk pikir nak shopping ape...sibuk..sibuk sibuk..sibuk!!!..ape yang aku sibuk sangat tu pon aku tak tau...tapi seriously hati aku dah takde kat sini...


hati aku dah kat kampung..hari2 aku sibuk menghitung hari nak balek MIRI...da berlaki pon perangai still macam masa jadi student dolu2...tak sabar nak balek kampung tak sabar nak raya


takde mood langsung nak online..lagi2 dengan en kaseh sayang aku demam plak...huh...cepatla masa berlalu!!!


fyi, aku da siap packing nak balek miri, walhal aku nak balek lagi 2 minggu..hiks...ni tabiat aku yang aku mesti buat setiap kali nak balek kampung..packing 2-3 minggu awal..dasat tak dasat????!!! dah la aku packing baju aku sorang...en kaseh sayang aku tanya..baju abang da packing ke? hmmm...belom..nanti2 la...hehe...dasar lupa diri tol aku nih!!!!


hihi..aku kalau bab raya...aku eksaited terlebih..lebih dari kanak2 barang kali..haishhh...biarlaaaa janji aku bahagia dan tak kacau orang lain~~~


tapi yang sedihnyerrrrrr..blog aku bersawang berhabuk...tak terjaga...tengoklah last post bila...hmmm..tahla..aku dah taknak push diri da..biarla aku punyer mood comes naturally..bukan tengok orang wat 10-20 entri satu hari aku pon nak wat benda yang sama...malaslaaaa....aku takde masa..hikss.....


lagi satu benda yang wat  aku jarang update blog sebab tenet slow..sebab limit p1 wimax 20gb da abis...bulan nih aku donlod muvee tak ingat dunia..sampai limit 20gb pon abis...da bayar tapi due date dia 14hb so diaorang akan bukak balek limit 20gb tu on 15hb nih..lamanyaaa...after 20gb abis still boleh pakai lagi...tapi slowla..tu yang malas tu...nak blogwalking pon malas...huhu.... 


tapi kannn..tapi kannn...walaupon limit da abis...aku still berjaya donlod 2 muvee...walaupon pon lambat sikit...ah biarlaaaa...hihi...donlod muvee boleh nak blogwalking tak boleh..ape daaa...


ok la...da penat aku merepek meraban malam nih!!! ala bukan selalu...selalu duk review news je ape salah nya luahan perasaan plak...hiksss * bajet ada orang baca tul aku nih* ahhh...biarkannnnnn~~~~




SELAMAT HARI RAYA KAWAN2...LAYAN LAGU RAYA YUK!












terima kasih kerana singgah.datang lagi.

9 .:sweetcomments:.:

BeaN MorENo said...

boleh tuju lagu!

hunnyAPIS said...

hahaaa..sila2...:p

Chempaka Sari said...

movie gapo yang didownload tu? ce citer ce citer...

kemey said...

jom kite duet hehehe..

CIK TOM said...

takpe jgn paksa diri..bila ada masa terluang baru update...selamat berpuasa ye...

p/s: selamat berpuasa..

CIK TOM said...

p/s: thanks sudi amik banner cik tom..cik tom dtg amik banner hunny jugak ;)

hanez said...

tulis je pape pun..

Marina said...

selamat hari rayer!

Novelgurl said...

haha..mmg lama x update neh ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...