Friday, 24 February 2012

saya dan blog saya ( ermm tak tau la nak bagi tajuk pa :p )



hehe...rasa nak tergelak tengok blog sendiri da 4 bulan tak berupdate...gile pemalas aku nih...ok nak stat semula la.. rasanyer start malas giler nak berblog since bulan posa kot. it's been half of a year...wat???!!! 6 bulan??!! serius terok.. masa mula2 blogging bukan main lagi ek... sekarang... hhmmmm...


nape tah mood nak update blog nih cam kureng je..tenet pun da normal balek hihi..nape tah...arghhh biarkan... pas ni nak rajin2 la blogwalking da lama tak wat...hiks hopefully pas nih rajin2 la diri ini mengupdate.


actually aku selalu je terjah blog sendiri even tak update sebab kadang2 nak refer balek resipi yang aku share ke, nak tengok gambar lama2 ke, nak ngimbau kenangan lalu ke, nak feeling2 gitu kerr...haha...over.. PANGGG!!!


dalam 6 bulan nih ape je yang aku buat ek...


jap scanning otak jap...hiksss


bulan 8+9 : posa..then balek miri...raya~~yeaaaahhhhhh -__-


bulan 10 : aktiviti mancing atas bot kat lukut + g tengok bola n9 lawan ganu. n9 menang weeiiii...ok enufff benda da berlalu...musim baru ni tak follow sangatla...sebab n9 asik kalah je walaupun masa menang piala sumbangsih tu ok lagi pas tu...hmmmm


hasil dapatan..uhuk :)

sila abaikan muka beliau yang sangat hepi

encik kasih sayang yang tak dapat menahan perasaan gumbira


bulan 11 : g perak kenduri kawen + g tengok orang utan kat bukit merah sebab stay kat bukit merah so kalau tak jenguk 'kawan2' kat situ tak sah la kannnn...huhu...




kawan..T_T


bulan 12 : next....takde pape pon busan...duk umah takde wat pe hubby sibuk


bulan 1 : yeayyy...finally en kasih syg ajak g hunnymoon...kami g cameron je..okla dari takde kan...tapi sonok sangat..tQ yang. pas tu kami sibuk hias umah yang super duper bujang dan kosong sampai cam takde ruang nak gerak..umah sewa kami kecik ja...but i loiikkeee :p







bulan 2 : bulan yang ditunggu telah tiba yeayyy..my mami erkk??? my mak n my sister datang dari miri semata2 nak shopping..yes S.H.O.P.P.I.N.G!!!! seronok? super duper best la kan.... mak datang nak shopping so diri ini pun tumpang sekaki laaaa...ehe



contoh hasil dapatan : later i story pasal kain2 ni ek :p

cinta hati saya


bulan 3 : eh blom lagi la...but i'm can't wait for march to come ehe...tak sabaq da niii....pasai pa...nanti cek citaaaa naaa  


ok la da di da di da di duuuuuuuu ~~~~








terima kasih kerana singgah.datang lagi.

2 .:sweetcomments:.:

Miziey said...

Owwwwww, patut laaa. Dah 4 bulan x apdet duhal. Towk pun kmk bok pasan lkak bca2 blit post2 lmk rah blog n kebetulan Hunnyapis da komen cya. Mok BW? boh lpak singgah blog lak. Hihi.
;D

Harga Trica Jus said...

hmm :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...