Thursday, 7 June 2012

dahil may isang ikaw

woottt..woott....sekarang layan cite philipines laaa...


dahil may isang ikaw...layan oo cite ni lagi pun pelakon dia best sangat....


presenting ( drumroll plissss T_T)....Jericho Rosales (Miguel) and Kristine Hermosa (Ella)


suka sangat dorang nih sampai berharap diaorang akan kawen in real life tapi tak pun..Kristine da kawen ar...da ada anak pun...tapi hubby Kristine ni pun hensem gak...ahaks...


diaorang ni serasi sangat kalau belakon sekali..ala2 kajol ngan shahrukh khan gitulaa...kalau kat malaysia sape ek... memey ngan norman hakim barangkali kah kah kahhhhh......wek :p


cite ni tengah main kat astro bella 133 pukul 3 petang dengan nama DESTINED HEARTS..ulangan pukul 8 malam n 12 tengah malam. kalau tak layan astro bella pun tak pe leh tengok online kat sini http://dahilmayisangikaw.blogspot.com/


tapi cite ni panjang 105 episodes..ehehe...tapi kalau tengok sinopsis Miguel ngan Ella akan kawen...wee seronoknyer...ahhaa....


selamat menonton! 


p/s : sukanye kat Jericho Rosales..hensem...ehe 


facebook jericho :https://www.facebook.com/JerichoRosalesOfficial

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

4 .:sweetcomments:.:

Iqlima Azmi said...

saya pun tengok juga! :)

*dah habis ni, ulang lagi tengok. kat on9 pulak.

Anonymous said...

sekarang ditayang kat tv3 setiap isnin-khamis jam 3 ptg..mmg best cite nie :)

Anonymous said...

kt onl tgk kt mne?. nk cri tk jmpe jmpe :(

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...