Monday, 11 June 2012

LONELINESS

If you are afraid of loneliness, do not marry.-Anton Chekhov


ehe...cam sadis je...malam2 cam ni...sunyi plak bila en somi a.k.a en kasih sayang keje...bila keje sendiri gini la...cuti ikut suka..keje tak kira masa...


tapi bila dia ada kat umah rasa len plak...mulala remote astro dia sorang yang pegang...erghhh...nak tengok ulangan cite filipino pun tak leh...ehehehe....


anyway...semoga hari sunyi akan cepat berlalu dan urusan en kasih sayang akan dipermudahkan..amin... bolehlaa g shopping2, jalan2, dating2 ...yeayyyy.....


tapi kan lagi sunyi bila blom ada anak ni...semoga usaha kami untuk mendapatkan zuriat berjalan lancar....amin....hehehe....kalau jadi next year nak g bandung...tapi kalau ditakdirkan sarat masa tu...kalaula kan....amin...pun tak kisah tak g bandung pun takpe janji dapat baby...ehehe....amin ya rabal alamin..


semoga hari muram hidup kami cepat berlalu. nak cuti banyak2.nak jalan2. nak shoppink2...nak duit banyak2.nak baby banyak2.....ehe...gedix sat voleyyy??? wek :p

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

2 .:sweetcomments:.:

aurikelsan said...

amiiiiin, kamek doakan kitak sihat n happy slalu..semoga dikurniakan baby as soon as possible ya

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...