Thursday, 7 June 2012

dahil may isang ikaw

woottt..woott....sekarang layan cite philipines laaa...


dahil may isang ikaw...layan oo cite ni lagi pun pelakon dia best sangat....


presenting ( drumroll plissss T_T)....Jericho Rosales (Miguel) and Kristine Hermosa (Ella)


suka sangat dorang nih sampai berharap diaorang akan kawen in real life tapi tak pun..Kristine da kawen ar...da ada anak pun...tapi hubby Kristine ni pun hensem gak...ahaks...


diaorang ni serasi sangat kalau belakon sekali..ala2 kajol ngan shahrukh khan gitulaa...kalau kat malaysia sape ek... memey ngan norman hakim barangkali kah kah kahhhhh......wek :p


cite ni tengah main kat astro bella 133 pukul 3 petang dengan nama DESTINED HEARTS..ulangan pukul 8 malam n 12 tengah malam. kalau tak layan astro bella pun tak pe leh tengok online kat sini http://dahilmayisangikaw.blogspot.com/


tapi cite ni panjang 105 episodes..ehehe...tapi kalau tengok sinopsis Miguel ngan Ella akan kawen...wee seronoknyer...ahhaa....


selamat menonton! 


p/s : sukanye kat Jericho Rosales..hensem...ehe 


facebook jericho :https://www.facebook.com/JerichoRosalesOfficial

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

Wednesday, 6 June 2012

1 hari 1 resepi


assalamualaikum


ehemm..yeayy...finally...


da berjaya memiliki  1 hari 1 resepi .365 resepi istimewa Chef Hanieliza. bought last saturday kat MPH jusco semban 2...tQ en kasih sayang!!!



arap2 pas ni bertambah rajinla masak ek...yeayyy

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

Tuesday, 5 June 2012

semua isi hatimu

sekarang duk layan lagu niiiii..sukeeee sangatt @_@ pelissslaaa ahahaaa...:p






selamat menonton..menghayati dan berkara-oke..ehe!!! lirik ada skali tu bhaaiii....oklaaa tuh :)






terima kasih kerana singgah.datang lagi.

seriously????

seriously?


seriouslyyyy????


foto pinjam abang google...tapi kan budak ni super duper comelssss la...




homaigad....aku ni da jadi pembongak da (bahasa hubby den utk si PENIPU) ms update bulan 2 ari tu cakap nak aktif balek beblogging...tup tup tup...haiiii....sekarang baru nak update balik...hahhaaaa.... padan muka aku...dasar pemalas...


blogspot pun da nampak laen...cam edukated cikit...eh??? apakah??? tapi lagi suka setting yang dulu kot..huhu...


harap2 pas ni semangat untuk menghapdate blog tu terus bekobar2 la hendak nye...amin...bosan wei takde keje....tapi nak ngadap blog malas plak....pas ni tamo malas2 lagi yeeee...chiao!

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...