Monday, 11 June 2012

:::my sister's engagement:::



last april...balek miri jap...tapi rasa balek dalam almost 2 weeks la jugak... going back for good...ehe...my beloved sister's engagement..alhamdulillah semua berjalan lancar. semoga pertunangan diaorang akan berakhir dengan pernikahan..amin...meh layan gambar...ye ..ye....kita tau la benda ni da expired...saje je post kat sini buat kenang-kenangan...ehe...dasarr!!!!


kamu2 yang terasa nak kawen, nak tunang...eden doakan semoga majlis korang berjalan lancar. buatla semua nya dengan penuh ikhlas da bukan nak menunjuk! satu g..tamo2 gaduh2 ngan family...biasala kita tak boleh puaskan hati semua orang tapi jangan sampai ada gaduh2, masam2 muka plak ek...ehe...


adiks den

adik den n bakal adik ipaq den




baby yang berjaya diculik untuk menunjukkan sifat keibuan yang tinggi.wek!!

some said we look alike when i was a little gurl.ooyeahh...mama miss u baby ena T_T


terima kasih kerana singgah.datang lagi.

LONELINESS

If you are afraid of loneliness, do not marry.-Anton Chekhov


ehe...cam sadis je...malam2 cam ni...sunyi plak bila en somi a.k.a en kasih sayang keje...bila keje sendiri gini la...cuti ikut suka..keje tak kira masa...


tapi bila dia ada kat umah rasa len plak...mulala remote astro dia sorang yang pegang...erghhh...nak tengok ulangan cite filipino pun tak leh...ehehehe....


anyway...semoga hari sunyi akan cepat berlalu dan urusan en kasih sayang akan dipermudahkan..amin... bolehlaa g shopping2, jalan2, dating2 ...yeayyyy.....


tapi kan lagi sunyi bila blom ada anak ni...semoga usaha kami untuk mendapatkan zuriat berjalan lancar....amin....hehehe....kalau jadi next year nak g bandung...tapi kalau ditakdirkan sarat masa tu...kalaula kan....amin...pun tak kisah tak g bandung pun takpe janji dapat baby...ehehe....amin ya rabal alamin..


semoga hari muram hidup kami cepat berlalu. nak cuti banyak2.nak jalan2. nak shoppink2...nak duit banyak2.nak baby banyak2.....ehe...gedix sat voleyyy??? wek :p

terima kasih kerana singgah.datang lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...